Arrangementen

Vergaderingen

Bent u op zoek naar een mooie authentieke ruimte om te vergaderen dan hebben wij daar op de eerste etage van het pand een geschikte kamer voor. Wij bieden diverse arrangementen aan.

Type A – Koffie/thee en cake €10 p.p. inclusief btw en zaalhuur

 

Type B – Koffie/thee , cake en simpel broodje €12,50 p.p. inclusief btw en zaalhuur

 

Type C – Koffie/thee, cake en luxe lunch €17,50 p.p. inclusief btw en zaalhuur

White bord is aanwezig

Proeverij

 

Heerlijke hartige en zoete hapjes en onbeperkt thee

 

Gezellig met familie of vrienden gebruik maken van de Martes Proeverij? Dit kan met een klein gezelschap beneden in Martes. We hebben ook een bovenkamer, waar u met meerdere personen een besloten proeverij kunt houden. De proeverij bestaat uit een variatie van hartige en zoete hapjes en onbeperkt thee. Alle taartjes zijn uiteraard huisgemaakt.                  Prijs per persoon €16,50

 

Prive Diner

Martes word regelmatig s’avonds omgebouwd tot een volwaardig restaurant. Een privé diner betekent dat u het het hele restaurant tot bezit heeft voor u gezelschap. Privé diners zijn mogelijk voor groepen van 12 tot 40 personen.

Doordat wij ’s avonds alleen open gaan voor besloten gezelschappen geeft dit u de mogelijkheid om in alle privacy zakelijke besprekingen te voeren of gezellig onder elkaar een speciale gelegenheid te vieren.

Mogelijkheden

De mogelijkheden voor een diner bij ons zijn bijna onbegrensd. U kunt hierbij denken aan 3-, 4- of 5-gangendiners volledig afgestemd op uw wensen. Belangrijke informatie over onze privé diners is dat elk diner volledig naar persoonlijke wens geserveerd wordt. Zo worden gerechten, wijnen, aantal gangen en ingrediënten op uw voorkeuren afgestemd. Als kers op de taart hebben wij overheerlijke huisgemaakte taarten en cake’s naar keuze voor dessert.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *